D-flex fitness! | Verahs vardag!
verah82

Verahs vardag!

Annons

D-flex fitness!

Sitter på tåget på väg till stan. Det är dags för mammaträning vecka 1, pass nr.2. I Måndags var det pass nr.1 och det gick jättebra, jag kände mig stark och lillan var jättesnäll. Hon blev lite rastlös dom sista 20 minuterna då hon började bli hungrig. Men annars låg hon där glatt och tittade på. Jag hade tyvärr ont i bäckenet efter passet och senare på kvällen så idag ska jag ta bort vikterna och bara köra på kroppsvikten som redskap. Efter passet pratade jag lite med Maria och vägde mig så får vi se vad som har hänt med vikten när jag går på det sista passet. 😉

Tog sen en promenad till Barbeque där mina vänner jobbar och hälsade på, åt en hälsotallrik och sen åkte jag hem.

IMG_1308 IMG_1311 IMG_1313

Idag ska jag åka hem direkt och sen åka och handla på Ica Maxi.

Vi fortsätter med Linas matkasse just nu då vi tycker att maten är så pass bra, Malcolm har faktiskt gillat denna veckans mat hittills och vi tänker att man får ge det en chans och han kommer ju förmodligen vänja sig. 🙂 Fick ingen bild på maten i Måndags och det blev bara en slarvig igår, Men det har varit pasta med biffar och risotto med fläskkotletter. Ikväll är det fisk.

Nu är jag snart framme vid t-centralen och ska börja kriga fram. Hoppas ni får en fin dag!

Kärlek

IMG_1374

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
verah82

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats