Denna ständiga oro! | Verahs vardag!
verah82

Verahs vardag!

Annons

Denna ständiga oro!

Att ha barn innebär en ständig oro.

Alinas utslag har minskat, kommit tillbaka och dom blir inte bättre eller sämre. Men fler. Nu även i knä och armveck och på halsen. Jag har varit mjölkprotein fri i en vecka imorgon. Förväntar mig inte under, men det borde väl ändå inte bli mer om jag har slutat med det som hon kanske är allergisk mot. Hon bajsar flera gånger om dagen, det luktar annorlunda och hon har gaser. Idag har hon spytt 5ggr redan men inte mycket utan det mer rinner ur henne. Hon är superglad och nöjd hela tiden så hon verkar inte lida. Men hon är inte sig själv, iom dessa symptom. En tand är på väg upp och hon är fortfarande lite småförkyld. Jag är med i en grupp på fb för just föräldrar med barn som har eller utreds för mjölkproteinallergi och det verkar så otroligt vanligt. Dessutom verkar det vara vanligt att dom då är allergiska mot soya och ägg också. Men nu har jag tagit bort mjölkprotein och har slutat med sköljmedel, jag börjar så, så får vi se hur det fortsätter. Vill inte sluta med allt på en gång för då är det svårt att veta vad det är. Har nu iallafall fått kontakt med en tjej på fb som har en dotter som är 5 dagar äldre än Alina och som har exakt samma symptom som henne, dom har kommit lite längre med läkare och så, dock har dom inte fått mer hjälp. Men vi får se hur det går för dom också och vad vi ska göra med vår lilla tjej. 🙁

Annars mår vi andra bra, eller inte, nej som vanligt är det sjukstuga, Malcolm har feber, hostar och är täppt. Så kalaset vi skulle ha för honom imorgon med 43 gäster har fått ställas in. 🙁 Samma sak hände förra året när han fyllde 1 år, allt inhandlat, bakat och förberett. Men det är bara att inse, jag får inte ha kalas för lilleman. Det är inte meningen helt enkelt. 😉 Tur iallafall att han inte har en aning om vad han missar. Men ändå, jag har stressat och fixat och donat med detta så jag vill ju. Men jag håller på och kollar på ett annat datum för alla vänner. Så får vi se hur vi gör med familjen. Några kanske kommer imorgon ändå. Vi får se hur allt blir. I vilket fall som helst så ska vi väcka honom imorgonbitti och så ska han få sin present av oss. Det ser jag så mycket fram emot. 🙂

Jag har haft ont i halsen hela veckan och är småsnorig men det bryter inte ut, så irriterande. Så jag har inte tränat denna vecka alls och iom att det är långhelg så har jag ätit en massa onyttigt. Men förhoppningsvis så kan jag köra på snart igen. Jag ska försöka att inte stressa upp mig för det.

Hoppas ni har haft en mysig påskhelg och att den fortsätter så, vi dukade upp med en mysfrukost igår, men åt den i omgångar då vi hade en feberkille som var hängig och klängig och en tjej som hade full blöja hela tiden. Haha, men vi försökte ju iallafall. 😉

IMG_2101

Kärlek

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
verah82

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yasmina

    Tja snygging! Det är nämligen så att de som har mjölkproteinsallergi reagerar på samma sätt mot sojaprotein då de kan liknas. Jag själv som är mjölkproteinsallergiker blir super dålig (nästan sämre) i magen när jag dricke soja mjölk eller får i mig soja bönor av något slag. Då är jag dessutom INTE allergisk alls mot soja på papper vi ablodprover. Så testa att utesluta även all soja och se vad som händer! Kram ❤️

Annons
stats