Flyttkaos! | Verahs vardag!
verah82

Verahs vardag!

Annons

Flyttkaos!

B1BD8CDC-7163-489D-BBD9-BE4D7658001ATjo,

Jag har fullt upp med flyttkaos nu för imorgon flyttar vi ju, jeij, men det är en del kvar att göra, så några långa blogginlägg blir det inte just nu tyvärr.

Idag har Alina sovit i tre timmar och sover fortfarande så tydligen behövde hon det. Hon är ju förkyld IGEN så hon har det lite tufft, mammas lilla sessa. 🙁

Malcolm är på dagis och Max är på jobbet. Sen ikväll ska vi packa, packa och packa och imorgon är Max ledig så att vi kan göra färdigt det sista, för klockan 15.30 får vi nycklarna och mellan 16-19 så har vi vår hisstid så då går flyttlasset. Såååå underbart att dagen D redan är här. Tiden har gått galet snabbt sen vi sa ja och fick reda på att vi fick lägenheten.

Vi har även fått vår lägenhet här i Farsta Strand uthyrd tidigare så det blev bara en dubbelhyra, skööönt!

Gjorde just en tonfiskröra som blev supergod, nu ska vi bara se om Alina gillar den också. Jag orkar inte stå och laga mat nu mitt upp i allt, dessutom äter knappt Alina något nu när hon är förkyld så det blir bara till att laga i onödan.

Nej hörrni, nu babblar jag bara, jag ville komma in och säga hej och jag är tillbaka när vi har flyttat in i nästa lägenhet! 😉

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
verah82

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats