I'm back! | Verahs vardag!
verah82

Verahs vardag!

Annons

I’m back!

Ja nu har jag bestämt mig för att jag ska vara tillbaka med träningen så idag blev det äntligen mammaträning på D-flex fitness för Victoria Hoffman. Vi körde cirkelträning och i början var alla bebisar nöjda men mot slutet så fick dom igång varandra och blev ganska missnöjda. Lillan är fortfarande snorig så jag märker att det är lite jobbigt för henne att hålla igång så länge men hon var så duktig ändå.

IMG_2775

Efter passet ammade jag henne och sen däckade hon och har sovit hela vägen hem och sover fortfarande.

IMG_2791

Så jag sitter i linne och försöker få lite färg på den här bleka kroppen och har precis ätit en plocksallad från Coop.

IMG_2785 IMG_2790

En bättre tisdag helt enkelt. 🙂

Vad har vi annars gjort, lillan har ju varit förkyld så vi har tagit det ganska lugnt. Igår var vi ute och Malcolm fick härja i Stora Blecktornsparken med alla andra ungar. 😉

Sen grillade vi på kvällen.

Vi har haft besök av Matthias och Johanna som ville fira Malcolm i efterskott och träffa lillan. Sen har även Leo varit på besök och det är så kul för Malcolm gillar verkligen honom och dom busar på. Malcolm fick en jättefin bilbana I trä och en cool polisbil.. Även lillan fick en söt träbitring som hon gillade på en gång.

IMG_2772

I Lördags var vi på Vince dop som var jättemysigt. Jag hade gärna velat döpa mina barn för att det är mysigt men jag och Max är så otroende man kan vara så för oss blir det bara fel.

Imorgon är det dags för mig att sätta in en spiral och sen ska lillan till Martina för att förhoppningsvis få göra ett pricktest, så får vi se hur jag går vidare med allt efter det.

Hoppas ni får en underbar dag och hinner njuta av solen!

Kärlek

IMG_2682

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
verah82

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats