Long time no see! | Verahs vardag!
verah82

Verahs vardag!

Annons

Long time no see!

E4B0D6FF-DE98-4B85-9BD3-AE708DD008C3Hej!

Jag har lyst med min frånvaro, sorry ifall du bryr dig och har saknat mig, men jag har inte haft varken tid, ork eller lust att ens komma in här. Men så tycker jag ju att det är så kul att blogga så jag tänker att jag testar igen. 😉

Ligger i sängen och vilar just nu, Alina ligger i vagnen och sover gott, jag promenerade från Farsta centrum så då somnade hon, men hon vaknar nog när som helst och då ska vi äta lunch. Gårdagens rester blir det idag. Spaghetti och köttfärssås. Enkelt men gott! 🙂

Idag är det Fredag och på Onsdag så flyttar vi ÄNTLIGEN! Japp då bär det av till Enskede, till en nyproducerad fyra. Det ska bli så skönt och vi längtar. Även om vi har trivts jättebra här i vår trea i Farsta Strand så vet man att man ska flytta nu så då vill man bara bort härifrån, från flyttkaoset som vi har här hemma just nu.

Iom att vi ska flytta så har vi ingen möjlighet till att kolla på tv då vi har stängt av vårt com hem abonnemang så ikväll får vi helt enkelt packa och fortsätta att umgås, vi har haft det så i snart 2 veckor. Skönt MEN man inser verkligen hur underbart det är med tv. 😉

Vad har hänt annars då sen jag bloggade senast?

Jo jag har börjat turnera som en ny sångerska i den gamla 90tals gruppen Solid Base, det har jag gjort hela sommaren och hösten och jag har haft så kul.

0B0A50AA-4233-4659-96A2-AC330D769849

Vi kommer att fortsätta men just nu är det bara lugnt med gigg och jag ska snart opereras och vara sjukskriven så vi fick ta ett litet uppehåll. Mer om den operationen längre fram.

Alina har hunnit bli 10månader och växer så det knakar, hon är en glad liten skit, som för det mesta bara är nöjd and goes with the flow. MEN hon har en vilja och vet vad hon vill, vilket är superbra. Malcolm fyller snart, om ca 4månader, 3 år och tiden går alldeles för snabbt. Han är envis och vild men en sååå fin kille och även om man ibland bara känner att man har misslyckats totalt som förälder så inser man också att vi har lyckats totalt med att hittills uppfostra en fin och omtänksam liten kille.

Max jobbar på och sliter. Jag är när jag inte är ute och sjunger hemma och är mammaledig men börjar jobba på min heltid igen nu i juni 2018 och det ger mig sån ångest efter snart 3 år som mammaledig och  som jag trivs såååå bra med att vara. Men det blir inga fler barn som vi har planerat iallafall så det är bara att gilla läget men det är också en annan huvudvärk som jag får bearbeta då. Jag fortsätter att njuta lite till helt enkelt!

Nej nu ska jag göra nytta tänkte jag. Men det är kul att vara tillbaka och jag hoppas att ni känner likaså. 😉

Kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
verah82

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats