Magont! | Verahs vardag!
verah82

Verahs vardag!

Annons

Magont!

Min mage strular, jag har så ont i den fram och tillbaka och jag kan inte förklara känslan. Men det gör även ont om jag trycker på den. :/ Har beställt en tid till läkaren, men det var lång väntetid, japp ända till 1/6. Så vi får se hur magen mår och hur det blir. Jag har alltid haft problem med magen sen jag var liten och har även IBS. Så jag är inte förvånad. Men det var längesen jag hade problem så därför oroar det mig. Hoppas inte att det är något efter graviditeten, men det borde kanske ha visat sig tidigare isåfall.

Apropå magont, lillan verkar inte ha ont i magen, men hon bajsar ofta och det känns spontant som tandbajs då hon har en tand på sidan som är på väg upp. Förstod det redan när hon började dregla vid två månader och nästan åt upp händerna. Å så kom tanden nu vid 2,5 månad. Lilla snuttan, så mycket som hon får vara med om. Mitt upp i allt så har hon även fått utslag, först kom dom som virusprickar men som minskade och knappt är kvar, sen röda torrfläckar och röda områden. Smörjer med Decubal, använder nu parfymfritt sköljmedel och har slutat med komjölksprotein. Så får vi vad det kan vara. Min magkänsla säger att det är en kombo av förkylning, tandsprickning och vädret men en läkare på Martina sa -sluta med komjölksprotein på en gång. På BVC sa dom, sluta helt med sköljmedel. Så jag vet inte. Vad det än är så verkar hon inte lidande iallafall som tur är för hon är lika glad för det. Sover bra, är kanske lite mer lättväckt men annars supernöjd. Hon äter bra, dock lite för mycket nu för brösten hinner inte riktigt fyllas upp. :/ Fortsätter köra mjölkfritt så får vi se.

Apropå komjölksproteinfritt så ska jag ju baka till lillemans födelsedag på Måndag, hur lätt blir det när man inte får smaka! 😉 Jag ska däremot testa att baka mjölkfria kanelbullar och havrebollarna kommer även vara det. Så att jag får äta någonting iallafall. Utöver det så blir det vaniljbullar, kakor, (dom är dock köpta) keylime paj och vit chokladkaka till gästerna. Jag hoppar över tårtorna för det blir för mycket och jag hinner inte.

När Max slutar idag så ska vi åka och handla inför påsken och kalaset. Vi har inga planer på påskafton, men jag har ju fullt upp med att fixa och trixa så det kanske är lika bra. 😉 Vi äter nog lite påskmat och bara umgås med varandra. Synd att det ska vara så himla kallt. 🙁

Bilen vi köpte till Malcolm var ju trasig så den ska dom   hämta idag. Men ingen fara, vi har beställt en ny, som ska lämnas idag och det blev en Ferrari. Sååå cool. 🙂

IMG_1976

Om han kommer att bli glad! 🙂

Försöker komma loss, lillan liggammar och har somnat och jag behöver börja baka bullar. Men jag verkar vara fast. 🙂

Har fortfarande ont i halsen så jag har inte kunnat träna sen i Måndags. Känns så irriterande, men det är bara att gilla läget och köra igång igen så fort halsen tillåter.

Jag hoppas att ni får en fin påsk nu och en trevlig långhelg. En massa kärlek och glad påsk till er från mig. 🙂

IMG_1977

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
verah82

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats