Lite nytt! | Verahs vardag!
verah82

Verahs vardag!

Annons

Lite nytt!

Är helt kär i ett par nya skor som jag vill ha. Air Max Thea, rosa såklart.
IMG_0936

Så fina. 🙂 Men jag får som sagt belöna mig själv sen när jag har varit duktig med träningen och ser resultat. 😉

Köpte iallafall lite nytt till lilleman från Polarn & Pyret i helgen. Jag blev så kär i färgerna och jag älskar deras ytterkläder. dessutom var det 100kr rabatt på skal och vindfleecejackor,  så det var ju trevligt. 😉
IMG_0981 IMG_0982Dom är ju ganska stora i storlekarna och om inte Malcolm växer som en tok över sommaren så kommer han även att kunna ha dessa i höst. Det är iallafall tanken. 🙂

Har så mycket kläder som lilleman och lillan har växt ur som jag måste ta tag i. Ska jag sälja, skänka, ge bort eller vad ska jag göra, en del är nytt, en del är begagnat så vi får se. Men det är ett projekt jag tar tag i senare. 🙂

Nej nu har jag cyklat klart och ska kötta ben och rumpa.

Kärlek

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
verah82

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats