Sjukstugan fortsätter! | Verahs vardag!
verah82

Verahs vardag!

Annons

Sjukstugan fortsätter!

Här hemma är det sjukstuga, lilleman har fortfarande feber. På nätterna blir han alldeles kokhet, vad är grejen, han har ju haft feber sen i torsdags kväll nu? Näsan rinner så han är alldeles öm av allt torkande och han rosslar i bröstet och hostar, hostmedicinen vi fick sist hjälper inte riktigt. Men hör och häpna, han är superduktig och tar den utan problem nu. Till skillnad mot förut när man var tvungen att hålla fast honom. :/ Lillan har också blivit sjuk, IGEN, hon hann inte ens bli frisk. Det är fjärde gången hon är förkyld nu och hon blir 3 månader imorgon, stackars barn. 🙁 Igår höll hon på att kvävas och spydde tre stora slemhögar som var så segt så att jag fick dra ut det ur hennes mun. Japp inte så jättefräscht kanske, men det är liksom okej när det är ens barn. 😉 Kände mig helt slut igår och ganska stressad över förkylningar, utslag och ja typ allt just nu så jag var ganska deppig. Idag känns det bättre men det är fortfarande saker som tynger mig.

Var på BVC med lillan idag då vi var oroliga och tyckte att hon hade gått ner i vikt men det hade hon inte och kurvan såg super bra ut. Antagligen så är det så att lillan har haft gaser och varit svullen om magen fram tills nu när jag slutade med mjölkproteinet och har därför börjat bajsa mer. Dessutom pga tanden som är på väg upp. Sen tror vi att när jag åt proteinbars och proteinpuddingar för att det inte stod någonstans att man inte ska det när man ammar så fick hon säkert i sig för mycket av mjölkproteinet och blev överkänslig, därav utslagen. Och nu när jag har slutat med det så funkar magen och därför bajsar hon mer och utslagen kommer förhoppningsvis försvinna sakta men säkert när systemet har tömts ut både för mig och henne. Det är min och Max teori och det känns bäst så, haha, sen får vi se. 😉

Påsken är över och den blev väldigt lugn iom att Malcolm hat varit sjuk. Men igår kom Malcolms morfar och sambo Irene, morbror, faster, kusinen och farfar och hälsade på. Det var jättetrevligt och Malcolm fick jättefina presenter.

IMG_2217

Även Alina fick fina kläder i sitt påskägg från morfar och Irene.

IMG_2224

Vi väckte ju lilleman på morgonen med sång och frukost på sängen innan han sen fick komma ut och öppna sitt paket,

IMG_2139

IMG_2141

Han blev superglad men var nog lite för nyvaken och sjuk, för så fort Max började köra bilen så bröt han ihop och grät. Haha bra föräldrar som skrämmer sin son. :/ Nej men sakta men säkert så kommer det nog. Han leker med tutan och sätter sig i den iallafall. Men inte mer än så just nu. 😉 Den är ju från 3 år egentligen så han har tid på sig. 🙂

IMG_2153

Max är och tränar och jag och barnen ligger i sängen. Om jag klarar mig nu, vilket det inte verkar som, för jag hostar och känner mig inte helt på topp, så ska jag träna imorgon igen och skippa onyttigheterna. Men vi får helt enkelt se imorgon, nu ska jag försöka sova.

Kram och Kärlek

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
verah82

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats